Διαγωνισμοί 

Διαγωνισμός με δώρο ψηφιακή κορνίζα και δύο Docks για iPhone/iPod! #oxipaizoume

 

Διαγωνισμός με δώρο ψηφιακή κορνίζα και δύο Docks για iPhone/iPod! #oxipaizoume

 

Η αγαπημένη σου συνήθεια τώρα θα γίνει και λατρεία! Το 123PlayGames.gr είναι φτιαγμένο από ανθρώπους όπως εσύ, Gamers! Γι αυτό και σε καταλαβαίνουμε, σε νιώθουμε και σε επιβραβεύουμε! Τώρα, σε σταθερή βάση και κάθε 15 μέρες το αγαπημένο σου 123PlayGames.grθα κάνει διαγωνισμούς με δώρα που κάθε Gamer θα εκτιμήσει!

 

Από ασύρματα ακουστικά και ψηφιακές κορνίζες μέχρι χειριστήρια και DVD Players, τηλεοράσεις και docking stations για iPhone και iPod, κάθε δεύτερη βδομάδα θα έχουμε μία έκπληξη με έναν νέο διαγωνισμό!

Σκέψου το σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ που προτιμάς το 123PlayGames.gr για την διασκέδασή σου!

 

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες χαρίζουμε σε δύο τυχερούς μία ψηφιακή κορνίζα και ένα docking station και ένα docking station για iPhone/iPod της Macally!

 

 *τα δώρα της φωτογραφίας δεν είναι ενδεικτικά, είναι πραγματικά και και θα κληρώνονται κάθε δύο βδομάδες. Αυτή τη βδομάδα ξεκινήσαμε με docks και ψηφιακή κορνίζα. Έρχονται τηλεοράσεις, ασύρματα ακουστικά, DVD Players και πολλά άλλα! 

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (όνομαεπίθετοemail) και να μας πεις τι νομίζεις πως είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία (μπορείς να μας το πεις με σχόλιο στο Facebook, ένα tweet ή στο Google+)!

 

Μην ξεχνάς! Κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook, Follow στο Twitter και βάζοντάς μας σε κύκλο στο Google+ αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές!

twittergoogleplus

Follow 123PlaygamesGR @ Twitter

+1 123PlayGames @ Google+

 

 

Όροι συμμετοχής.

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet