Διαγωνισμοί 

Διαγωνισμός με δώρο ένα DVD Player και μία Τηλεόραση! #oxipaizoume

 

Διαγωνισμός με δώρο ένα DVD Player και μία Τηλεόραση! #oxipaizoume

 

Ξεκινήσαμε δυνατά πριν δύο βδομάδες και είχαμε διαγωνισμό με δώρο Ψηφιακή κορνίζα και βάσεις για iPhone/iPod! Αυτή τη βδομάδα όπως υποσχεθήκαμε συνεχίζουμε δυνατά με ένα DVD Player και μία Τηλεόραση! 

Μπες στο αγαπημένο σου 123Playgames.gr και παίξε παιχνίδια από κάθε είδος και για κάθε ηλικία, παιχνίδια για κορίτσια, παιχνίδια δράσης, αθλητικά παιχνίδια κ.α.

 *τα δώρα της φωτογραφίας δεν είναι ενδεικτικά, είναι πραγματικά και και θα κληρώνονται κάθε δύο βδομάδες. Αυτή τη βδομάδα ξεκινήσαμε με docks και ψηφιακή κορνίζα. Έρχονται τηλεοράσεις, ασύρματα ακουστικά, DVD Players και πολλά άλλα! 

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (όνομαεπίθετοemail) και να μας πεις τι νομίζεις πως είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία (μπορείς να μας το πεις με σχόλιο στο Facebook, ένα tweet ή στο Google+)!

 

Μην ξεχνάς! Κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook, Follow στο Twitter και βάζοντάς μας σε κύκλο στο Google+ αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές!

twittergoogleplus

Follow 123PlaygamesGR @ Twitter

+1 123PlayGames @ Google+

 

 

Όροι συμμετοχής.

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet