War 2 Glory

 
 
War 2 Glory 
 
 

Καλώς ήρθες στο War 2 Glory!

Εν καιρώ πολέμου οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την καθιέρωση της ως μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη. Το παιχνίδι παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και περισσότερα από 40 αυθεντικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα. Μπες στη Μάχη!

Το WAR 2 Glory είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου το οποίο εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίχτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Διοικητή μιας μικρής πόλης και πρέπει να αναπτύξουν, να συνάψουν εμπορικές σχέσεις, να πολεμήσουν και να υπερασπιστούν τα τείχη για να κυριαρχήσουν!

Παίξε τώρα War to Glory!

Μπορείτε να εδραιώσετε την κυριαρχία σας με περισσότερα από:

  • 40 αυθεντικά οπλικά συστήματα και μονάδες, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.
  • Μέσα σε ένα τεράστιο φυσικό κόσμο στο War to Glory

χρησιμοποιήστε έξυπνες τακτικές και στρατηγικές  για να ελέγξετε το πεδίο της μάχης, προκαλώντας σύγχυση και πανικό στα αντίπαλα στρατόπεδα. 

Οι μάχες γίνονται σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, για  αυτό  σιγουρευτείτε ότι έχετε τις κατάλληλες μονάδες για να αντιμετωπίσετε τον εχθρό. Εάν συναντήσετε δυσκολίες, απλά ζητήστε βοήθεια από τα μέλη της συμμαχίας σας και ενωθείτε όλοι μαζί για να κάμψετε οποιαδήποτε αντίσταση. Τα γραφικά του WAR2Glory έχουν υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και ποιότητας την οποία σπάνια θα συναντήσετε σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο παιχνίδι.

Το ρεαλιστικό σύστημα μάχης του War to Glory επιτρέπει στους παίχτες να εφαρμόζουνε εξελιγμένες τακτικές μαχών, οι οποίες εκμεταλλεύονται πλήρως τους διάφορους σχηματισμούς των στρατευμάτων, των οχημάτων και του στόλου σας. Με αυτό τον τρόπο, ένας ικανός διοικητής, ο οποίος μπορεί να διαθέτει μικρότερο στρατό και  λιγότερα εξελιγμένα οπλικά συστήματα, να νικήσει έναν μεγαλύτερο στρατό και να θριαμβεύσει!

Παίξε τώρα War2Glory!

 

 
 
 

SocialGames 

  

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς!

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

World of Tanks

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης!

  

Nova Raider

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet