Pockie Kingdom

 
 
Pockie Kingdom 
 
 

Το Pockie Kingdom είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που βρίσκεται σε φάση open beta. Οι παίκτες διαχειρίζονται τα βασιλείας τους από τον θρόνο τους, καθώς επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στην γη, να επεκταθούν μέσω έξυπνης χρήσης του εμπορίου και της πολιτικής, ή με την βοήθεια άλλων παικτών στο συναρπαστικό ταξίδι προς την δόξα. Με πολλαπλές επιλογές στρατιωτών και σημαντικές  επιλογές τακτικής, το Pockie Kingdom δίνει στους παίκτες την ελευθερία να αναπτύξουν τα στρατεύματα και τους ήρωες τους για να προστατεύουν το βασίλειο τους.

Παίξε τώρα Pockie Kingdom!

Οι παίκτες κερδίζουν χρήματα και οικονομική ισχύ για τα βασίλειά τους μέσω των επιχειρήσεων. Ενώ τα καταστήματα και οι συναλλαγές ασημιού δημιουργούν έσοδα για το κάστρο, η δυναμική ρύθμιση της αγοράς μπορεί να σημαίνει τεράστια κέρδη, αλλά δεν είναι πάντα εγγυημένη. Εάν τα βασίλεια επιθυμούν να αναπτυχθούν γρήγορα, θα πρέπει επίσης να κάνουν εμπόριο αγαθών με άλλους παίκτες - ή να κλέψουν!

Τα προϊόντα και οι συναλλαγές γίνονται μόνο στον αέρα στο Pockie Kingdom μακριά από τα πεδία των μαχών. Αλλά ο ουρανός δεν είναι ασφαλές μέρος. Τα αερόπλοια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπόριο, μεταφορές, αλλά και μέσο αποθήκευση πυρομαχικών και όπλων για τους πολέμους.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μάχες PVP ενάντια σε οποιοδήποτε άλλο αερόπλοιο στον ουρανό. Αν κερδίσουν, παίρνουν το 10% των προϊόντων των αντιπάλων τους. Κάθε παίκτης μπορεί να κάνει μέχρι 10 λεηλασίες την ημέρα, και κάθε παίκτης μπορεί να λεηλατηθεί έως δύο φορές κάθε φορά που πετά με το αερόπλοιο του.

Παίξε τώρα Pockie Kingdom!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet