War Thunder

 
 
War Thunder 
 
 

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς, αφιερωμένο στον Β ' Παγκόσμιο Πόλεμο και την στρατιωτική αεροπορία, τα τεθωρακισμένα οχήματα και τους στόλους. Θα λάβετε μέρος σε πολλές από τις μεγάλες μάχες που έλαβαν χώρα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς και στον Πολέμο της Κορέας, αγωνιζόμενοι με πραγματικούς παίκτες από όλο τον κόσμο.

Παίξε τώρα War Thunder!

Το War Thunder προσφέρει μια εξαιρετικά λεπτομερή εμπειρία μάχης με την Στρατιωτική αεροπορία και χερσαία στρατεύματα, δίνοντας στους παίκτες πρόσβαση σε εκατοντάδες μοντέλα αεροσκαφών με λεπτομερή πιλοτήρια, οχήματα εδάφους με τρομερή δύναμη πυρός, δεκάδες αναβαθμίσιμα όπλα και δεξιότητες στο πιλοτάρισμα και την μάχη που αναβαθμίζονται με κάθε αποστολή. Χάρη στην προσοχή του παιχνιδιού στη λεπτομέρεια, θα αισθάνεσαι πραγματικά σαν πολεμιστής Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στον αέρα και στο έδαφος, καθώς πολεμάς.

Η πραγματική εμπειρία του War Thunder δεν περιορίζεται στους ουρανούς. Οι τεράστιες ιστορικές μάχες που εμφανίζονται στο War Thunder δεν μπορούν να πολεμηθούν με την αεροπορία και μόνο, οπότε το παιχνίδι θα εκθέσει επίσης τους παίκτες στην μάχη τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

  • Ποικίλες PvP-εμπειρίες που σε πολεμικές αποστολές.
  • Πολλαπλές ρυθμίσεις και επιλογές επιτρέπουν προηγμένες πιλότους,  καπετάνιους και αρχάριους να απολαμβάνουν το παιχνίδι μαζί.
  • Πλούσιο περιεχόμενο PvE: δυναμικές εκστρατείες, σόλο αποστολές και πολλά περισσότερα στις single-player και συνεταιριστικές καμπάνιες.
  • Εντυπωσιακή ποικιλομορφία περιλαμβάνει λεπτομερή μοντέλα των αεροσκαφών και των πιλοτήριων τους, των οχήματων εδάφους και των ναυτικων μονάδων.
  • Εκπληκτικά γραφικά, αυθεντικά ηχητικά εφέ, και όμορφη μουσική

Παίξε τώρα War Thunder!

 

 
 
 

SocialGames 

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

World of Tanks

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης!

  

Nova Raider

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός...

  

S4 League

To S4 League αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα online third-person shooter games με εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet