4Story

 
 
4Story 
 
 

Βαθιές πληγές σημαδεύουν το συναρπαστικό και μυστήριο κόσμο της Ιμπέρια. Εδώ και χιλιάδες χρόνια μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ των εθνών Βαλοριάν και Ντέριον. Μάχονται για την εξουσία της ηπείρου και την προϊστορία της. Πρέπει να ψάξεις να βρεις την αλήθεια που κρύβεται στο παρελθόν και να ενώσεις τους λαούς. Αντιμετώπισε τις προκλήσεις με τη δύναμη των μυών σου ή της μαγείας! Μόνο αυτοί που εμπιστεύονται το ένστικτό τους περισσότερο από τα μάτια τους θα καταφέρουν να ανακαλύψουν τα μυστικά αυτού του ταξιδιού.

Για αιώνες ένας πικρός πόλεμος μαίνεται μεταξύ των βασιλείων του Βαλοριάν και Ντεριόν. Η τρίτη φατρία του MMORPG φαντασίας, Gor, στέκεται σε ουδέτερο έδαφος μεταξύ των εχθρών. Αυτό το βασίλειο των εμπόρων και των μισθοφόρων φυλάσσονταν πάντα από τον πόλεμο για την κυριαρχία της Iberia. Ένα φανταστικό ταξίδι με αμέτρητες περιπέτειες και συναρπαστικούς ήρωες, ένα ταξίδι στο χρόνο μόνο για εσάς που είστε πρόθυμοι να έρθετε σε σύγκρουση. Πρέπει να ψάξετε σε μυστηριώδη μπουντρούμια και να σκοτώσετε βίαια τέρατα προκειμένου να μαζέψετε τον θρυλικό θησαυρό της Iberia. Τρεις χώρες και έξι διαφορετικές κατηγορίες είναι στη διάθεση των παικτών. Μεταξύ των συναρπαστικών μαχών τα είδη εξοπλισμού μπορούν να αναβαθμιστούν με το ατομικό σύστημα crafting και να ενισχυθούν με μαγικές ιδιότητες για να κάνουν τις μελλοντικές μάχες πιο επιτυχημένες.

Μονομαχίες μεταξύ των παικτών μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή στο ανοικτό πεδίο μάχης. Οι εκδηλώσεις PvP λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα, στο οποίο οι πόλεμοι γίνονται για την κυριαρχία σε συγκεκριμένες περιοχές του βασιλείου. Οι πολιορκίες των κάστρων είναι το εβδομαδιαίο highlight των μαχών PvP. Κατά τη διάρκεια αυτών, δύο συντεχνίες αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και συναγωνίζονται για ένα από τα τέσσερα κάστρα. Ο νικητής μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει το κάστρο σαν σπίτι του τάγματος για την επόμενη εβδομάδα.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet