Oh my Ghost!

 
 
Oh my Ghost! 
 
 

Ταξιδέψτε σε μυστηριώδη και σκοτεινά μέρη και βοηθείστε το χαριτωμένο φάντασμά σας να ολοκληρώσει τις αποστολές του προκειμένου να αποφοιτήσει από την Ακαδημία Φαντασμάτων!

 

Η Ακαδημία Φαντασμάτων, που ιδρύθηκε στις αρχές του 18ου αιώνα, είναι ένα από τις κορυφαίες στον κόσμο, όταν πρόκειται για τη διδασκαλία της σωστής συμπεριφοράς φαντασμάτων, τακτικές εκφοβισμού, δημιουργία γνώσης και συνολική μόρφωση των μελλοντικών πλάσματα του σκότους. Ενώ η φήμη του σχολείου είναι άψογη, υπάρχουν εκείνοι μεταξύ των μαθητών που στερούνται αφοσίωσης, ή την ικανότητα- να κάνουν την επιθυμητή πρόοδο. Για να υποστηρίξει αυτούς τους φοιτητές μπήκε στην διαδικασία δημιουργίας ενός εντατικού προγράμματος Summer Camp που ξεκίνησε το 1995. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια σειρά από εκδρομές σε μέρη μυστηρίου και μυστικισμού, πρωταρχικός σκοπός της είναι να προσφέρει στους φοιτητές ένα μήνα επαγγελματικού επιπέδου εμπειρία ούτως ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τη ζωή τους μετά την αποφοίτηση.

 

Η ιστορία αρχίζει κατά την έναρξη του προγράμματος Summer Camp: μια ομάδα από απροσάρμοστους που απέτυχαν να ανταποκριθούν στα πρότυπα της Ακαδημίας θα είναι ήρωες μας: Ο Gale, η Heather, η Ολίβια, ο Σιντ και ο Τόνι. Τα απροσάρμοστα φαντάσματα στάλθηκαν σε στοιχειωμένες τοποθεσίες όπως η περιοχή 51, το Lochness κλπ με κάποιες αποστολές που έπρεπε να ολοκληρώσουν.

 

Ο στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε διάφορες δοκιμές σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να βοηθήσετε τα φαντάσματα να αποφοιτήσουν με επιτυχία από την Ακαδημία. Μέσα σε αυτό το παιχνίδι θα ταξιδέψετε σε θρυλικές περιοχές, να μάθετε ενδιαφέροντα trivia και θα διασκεδάστε μέσα από διάφορες αποστολές. Οπλιστείτε με θάρρος, χρησιμοποιήστε τις καταπληκτικές δυνάμεις σας και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις!

 
 
 

SocialGames 

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet