Rising Cities

 
 
Rising Cities 
 
 

Καλωσόρισες στο Rising Cities, την νέα σου πόλη!

Απόδειξε μέσα από το Rising Cities τις στρατηγικές και διευθυντικές σου ικανότητες. Με σωστό σχεδιασμό, λογικό προϋπολογισμό και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πολιτών, η πόλη σου θα γίνει πόλος έλξης!

Χτίσε κατοικίες για τους πολίτες της πόλης σου, μάζεψε τα νοίκια και επένδυσε τα στην βιομηχανία και σε σταθμούς ενέργειας, στην συγκοινωνία και σε πολλά ακόμα κτίρια, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της πόλης σου. Όπως μια πραγματική πόλη, έτσι και η μητρόπολη σου στο Rising Cities χρειάζεται πρώτες ύλες και ενέργεια.

Το έργο σου δε θα είναι εύκολο αλλά θα είναι σίγουρα συναρπαστικό, όπως τα σπουδαιότερα Sim Games, έτσι και το Rising Cities σε καλεί να διαχειριστείς μία πραγματική πόλη. Να την πάρεις από το μηδέν και να την κάνεις μία μεγαλούπολη ακριβώς όπως θα ήθελες να είναι η πόλη σου.

Παίξε τώρα δωρεάν Rising Cities!

Φρόντισε την ευημερία των πολιτών σου

Προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο δελεαστικό περιβάλλον, ικανό να προσελκύσει νέους κατοίκους, θα πρέπει να καταφέρεις να βρεις την σωστή ισορροπία ανάμεσα στις βιομηχανικές, εμπορικές και κατοικίσιμες περιοχές σε αυτό το παιχνίδι προσομείωσης πόλης.

Σταθεροποίησε την ροή των εσόδων σου

Μπορεί τα λεφτά να μην φέρνουν την ευτυχία, όμως στο Rising Cities θα χρειαστείς εισοδήματα προκειμένου να εδραιώσεις την φήμη σου και να αυξήσεις τον πληθυσμό της πόλης σου. Στο online game Rising Cities πρέπει να συλλέγεις τακτικά τα ενοίκια από τους κατοίκους της πόλης σου και να επιβάλλεις φόρους. Ανέπτυξε ένα σταθερό δίκτυο παραγωγής και εμπλούτισε την ποικιλία των παραγωγικών σου προϊόντων, έτσι ώστε να έχεις την δυνατότητα να προσελκύσεις δημάρχους και δημαρχίνες γειτονικών πόλεων.

Κάθε πόλη χρειάζεται έναν ηγέτη στις δύσκολες στιγμές

Όπως συμβαίνει στα χωριά αλλά και στις μεγαλουπόλεις, ο δήμαρχος δοκιμάζεται κυρίως στις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Αποδέξου τις προκλήσεις και δώσε προσοχή στα αιτήματα των κατοίκων σου για πρόληψη μέτρων ασφαλείας, τοποθετώντας πυροσβεστικούς σταθμούς, αστυνομικά τμήματα και φυσικά νοσοκομεία σε διαφορετικά σημεία της πόλης σου.

Παίξε τώρα δωρεάν Rising Cities!

 
 
 

SocialGames 

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Nightbanes

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

  

Asterix & Friends

Μα είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet