ΠαιχνιδιαΣτρατηγικής 

Rising Cities

Rising Cities


 
 
 

Καλωσόρισες στο Rising Cities, την νέα σου πόλη!

Απόδειξε μέσα από το Rising Cities τις στρατηγικές και διευθυντικές σου ικανότητες. Με σωστό σχεδιασμό, λογικό προϋπολογισμό και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πολιτών, η πόλη σου θα γίνει πόλος έλξης!

Χτίσε κατοικίες για τους πολίτες της πόλης σου, μάζεψε τα νοίκια και επένδυσε τα στην βιομηχανία και σε σταθμούς ενέργειας, στην συγκοινωνία και σε πολλά ακόμα κτίρια, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της πόλης σου. Όπως μια πραγματική πόλη, έτσι και η μητρόπολη σου στο Rising Cities χρειάζεται πρώτες ύλες και ενέργεια.

Το έργο σου δε θα είναι εύκολο αλλά θα είναι σίγουρα συναρπαστικό, όπως τα σπουδαιότερα Sim Games, έτσι και το Rising Cities σε καλεί να διαχειριστείς μία πραγματική πόλη. Να την πάρεις από το μηδέν και να την κάνεις μία μεγαλούπολη ακριβώς όπως θα ήθελες να είναι η πόλη σου.

Παίξε τώρα δωρεάν Rising Cities!

Φρόντισε την ευημερία των πολιτών σου

Προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο δελεαστικό περιβάλλον, ικανό να προσελκύσει νέους κατοίκους, θα πρέπει να καταφέρεις να βρεις την σωστή ισορροπία ανάμεσα στις βιομηχανικές, εμπορικές και κατοικίσιμες περιοχές σε αυτό το παιχνίδι προσομείωσης πόλης.

Σταθεροποίησε την ροή των εσόδων σου

Μπορεί τα λεφτά να μην φέρνουν την ευτυχία, όμως στο Rising Cities θα χρειαστείς εισοδήματα προκειμένου να εδραιώσεις την φήμη σου και να αυξήσεις τον πληθυσμό της πόλης σου. Στο online game Rising Cities πρέπει να συλλέγεις τακτικά τα ενοίκια από τους κατοίκους της πόλης σου και να επιβάλλεις φόρους. Ανέπτυξε ένα σταθερό δίκτυο παραγωγής και εμπλούτισε την ποικιλία των παραγωγικών σου προϊόντων, έτσι ώστε να έχεις την δυνατότητα να προσελκύσεις δημάρχους και δημαρχίνες γειτονικών πόλεων.

Κάθε πόλη χρειάζεται έναν ηγέτη στις δύσκολες στιγμές

Όπως συμβαίνει στα χωριά αλλά και στις μεγαλουπόλεις, ο δήμαρχος δοκιμάζεται κυρίως στις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Αποδέξου τις προκλήσεις και δώσε προσοχή στα αιτήματα των κατοίκων σου για πρόληψη μέτρων ασφαλείας, τοποθετώντας πυροσβεστικούς σταθμούς, αστυνομικά τμήματα και φυσικά νοσοκομεία σε διαφορετικά σημεία της πόλης σου.

Παίξε τώρα δωρεάν Rising Cities!

 
 
 

SocialGames 

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

  

Asterix & Friends

Πάρτε τον ρόλο θρυλικών ηρώων όπως Αστερίξ, Οβελίξ, Κακοφωνίξ κ.α.

  

Thirty Kingdoms

Thirty Kingdoms - Γίνετε ο πραγματικός ηγεμόνας των Midlands!

  

Klondike

"Η περιπέτεια αρχίζει! Το παιχνίδι αφορά ένα νεαρό τυχοδιώκτη που ψάχνει για καιρό τον χαμένο πατέρα του. Με μερικά...

  

Shadow Kings

Καλωσήρθατε στο Shadow Kings!Σε ένα βασίλειο της φαντασίας, άνθρωποι, ξωτικά και οι νάνοι έχουν ζήσει ειρηνικά μαζί για...

  

Cultures Online

Το Cultures Online είναι ένα δωρεάν  browser-based Multiplayer RPG. Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να δοκιμάσετε τις...

  

Imperia Online

Το Imperia Online σας παίρνει σε έναν κόσμο που υπάρχει αμέσως πριν από την εποχή του μπαρουτιού. Αυτό είναι ο κόσμος...

  

Anno Online

Στο Anno Online καλείστε να δημιουργήσετε μια οικονομική αυτοκρατορία στον Μεσαίωνα και να την διαχειριστείτε με...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet