Xhodon

 
 
Xhodon 
 
 

Απελευθερώστε τη δύναμη της μαγείας!
Κατακτήστε έναν κόσμο φαντασίας με προσεκτική στρατηγική σε ένα μοναδικό παιχνίδι ρόλων. Καταπολεμήστε μαζί με άλλους παίκτες συντεχνίες και επικίνδυνους εχθρούς. Ενώστε δυνάμεις για την τελική μάχη και για την κατάκτηση του μαγικού κρυστάλλου!

Παίξε τώρα Xhodon!

Το Xhodon είναι η πύλη σας σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο δύναμη, μαγεία και περιπέτεια. Συλλέξτε πολύτιμα αντικείμενα και προστατεσε τα μαγικά αντικείμενα στο Guild σου. Χρησιμοποιείστε τον χαρακτήρα σας όπως θα έκανε ένας μάγος και στείλετε τους ήρωες σας στο κυνηγί σε όλο τον κόσμο. Πολεμήστε τους φρουρούς και λεηλατείστε μυριάδες θησαυρούς. Πάνω από 2.400 αντικείμενα περιμένουν να τα κατευθύνετε και να τα χρησιμοποιήσετε με τη δύναμή σας.

Τα κάρα μονόκερων είναι στη διάθεσή σας για την εκτέλεση των συναλλαγών σας και οι γίγαντες του πέτρινου βουνού περιμένουν τις εντολές σας για να μετακινηθούν στην επόμενη μάχη. Βρείτε την τύχη σας ως έμπορος ή έξυπνος διπλωμάτης. Το Xhodon ενθαρρύνει ενεργά την κοινότητα μέσω ενός συστήματος ανταλλαγής μαργαριταριών, ένα ατομικό προφίλ, ένα εξελιγμένο σύστημα συντεχνιών και πολλά πολλά άλλα.

Το καλά μελετημένο σύστημα μάχης και η εγγύηση της προστασίας νέων παιχτών θα σας δώσει μία απίθανη εμπειρία παιχνιδιού.

Αν είστε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα σας στο τέλος του μήνα, μπορείτε να κοσμήσετε το άβαταρ σας με ένα βραβείο στο προφίλ σας.

Παίξε τώρα Xhodon!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet