Wizard101

 
 
Wizard101 
 
 

Ο κακόβουλος μάγος Malistaire θέλει να πάρει την εκδίκησή του! Ως μαθητής της μαγείας, η δουλεία σας είναι να μπείτε στη μάχη και να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις του κακού! Μαζέψτε τους φίλους σας και μπείτε στο κυνήγι της μαγείας και της επιτυχίας. Είστε έτοιμοι;

Το Wizard101 είναι ένα γοητευτικό σε multiplayer παιχνίδι περιπέτειας με συλλεκτικές κάρτες μαγείας, μονομαχίες μαγείας και πολύχρωμους κόσμους. Είναι ένα παιχνίδι με οικογενειακό προσανατολισμό, ένα κοινωνικό παιχνίδι για τα παιδιά, καθώς και τους γονείς, και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων MMORPG.com του "Best Family Game".

Ως φοιτητής μάγος, αποστολή του παίκτη είναι να γίνει ο ήρωας του σχολείου μάγων Ravenwood και να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του κακού στη μάχη. Τα σκοτεινά πλάσματα που διαταράσσουν την ειρήνη στους κόσμους της Spiral! Στα περιπετειώδη ταξίδια του ο παίκτης ανακαλύπτει συναρπαστικούς και ξένους πολιτισμούς και συμμετέχει σε αμέτρητες μάχες.

Κάθε μάχη στο Wizard101 γίνεται με συλλεκτικές κάρτες. Οι βασισμένες σε γύρους μονομαχίες προσφέρουν συναρπαστική δράση χωρίς να είναι βαρετές για τους παίκτες. Η σωστή χρήση της μαγείας και της προσπάθειας απαιτεί τακτικές και στρατηγικές δεξιότητες. Η μαγεία των καρτών μπορεί να είναι εύκολο μαθευτεί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαρκέσει. Όσοι παίζουν με τους φίλους κερδίζουν από τα διάφορα είδη μαγείας.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet