Pirate Storm

 
 
Pirate Storm 
 
 

Pirate Storm - Χάραξε πορεία σε επικίνδυνες θάλασσες γεμάτες περιπέτειες

Ξεκίνα το ταξίδι σου από το τέλος του γνωστού μας κόσμου και προς αχαρτογράφητες περιοχές. Συγκέντρωσε αμύθητα πλούτη και άφησε το όνομα σου στην ιστορία

 Πελώρια κύματα και μανιασμένος αέρας. Εμπρός καπετάνιε! Άνοιξε πανιά και αντιμετώπισε τα μανιασμένα νερά.

Δέξου προκλήσεις για μάχες PvP και PvE, εναντίον αληθινών παικτών και θαλάσσιων τεράτων. Χάραξε την πορεία σου στο Pirate Storm και ζήσε μια συγκλονιστική περιπέτεια γεμάτη με θαλάσσια τέρατα, επικίνδυνους πειρατές και θρυλικούς θησαυρούς! Σε περιμένουν δόξα και πλούτη!

pirate storm

Παίξε τώρα Δωρεάν Pirate Storm!

Πλεύσε σε:  

  • Τρεις διαφορετικές περιοχές.   
  • 12 μεγάλους χάρτες.
  • Πάνω από 100 αποστολές
  • Ποικιλία εξοπλισμού και εξαρτημάτων για το καράβι σου.
  • Λίστα φίλων, σινάφια και ομάδες.

 

Το Pirate Storm είναι σίγουρα το πιο συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας και σε προσκαλεί να το γνωρίσεις τώρα εντελών δωρεάν!

pirate storm

Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής σου στις θάλασσες του Pirate Storm όπου θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πραγματικούς εχθρούς αλλά και τέρατα σε μία τεράστια ποικιλία που δε θα σε απογοητεύσει! Τώρα είναι ευκαιρία σου να δείξεις αν έχεις τα κότσια να οδηγήσεις το πειρατικό σου στη νίκη!

Αν σου αρέσουν τα πειρατικά παιχνίδια τότε το Pirate Storm είναι για σένα!

Μπες τώρα στην μεγαλύτερη online κοινότητα και παίξε εντελών δωρεάν Pirate Storm!

Παίξε τώρα Δωρεάν Pirate Storm!

Βίωσε την περιπέτεια

Η δράση στο online παιχνίδι, Pirate Storm δεν περιορίζεται σε μερικές αποστολές και κύματα αντιπάλων. Οι προκλήσεις είναι αμέτρητες και ακόμα και οι πιο έμπειροι κουρσάροι τα βρίσκουν σκούρα. Ηγήσου του πληρώματος σου και μεταμόρφωσε απλούς στεριανούς σε πραγματικούς θαλασσόλυκους. Ταξίδεψε στους επτά χάρτες του παιχνιδιού και αντιμετώπισε διαφορετικούς κινδύνους και εκατοντάδες συναρπαστικές αποστολές.

pirate storm

Αύξησε τα πλούτη σου

Πλεύσε προς το λιμάνι του Καράδος, πήγαινε στην ταβέρνα και αποδέξου καινούριες αποστολές. Βίρα τις άγκυρες και κέρδισε αμύθητα πλούτη σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι browser. Στο Pirate Storm δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ μιας και το περιεχόμενο του παιχνιδιού εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα αφεντικά και συναρπαστικές αποστολές. Ένας ατελείωτος κόσμος ανοίγει τις πύλες του και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις!

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet