Battleknight

 
 
Battleknight 
 
 

BattleKnight!

Ο γεμάτος θρύλους κόσμος των ιπποτών και των κάστρων δε κρύβει μόνο τον ρομαντισμό και τη φήμη, αλλά και κινδύνους και προκλήσεις σε μορφή μαχών, ξιφομαχιών και συναρπαστικών τουρνουά με κοντάρια. Το δρόμο για τις αίθουσες της δόξας θα σου ανοίξουν το θάρρος και η επιδεξιότητά σου, αλλά και τα όπλα και ο εξοπλισμός σου. Είναι στο χέρι σου να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις είτε ως ειρηνικός, είτε ως σκοτεινός ιππότης! Ξεκίνα το ταξίδι σου...

Για τη δόξα και το βασιλιά

Δείξε θάρρος στη μάχη και επιδεξιότητα με το σπαθί σου. Δε μπορούν όλοι να γίνουν ιππότες. Αυτοί που ξέρουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους σε μονομαχίες ή τουρνουά με το κοντάρι, θα αποκτήσουν αιώνια φήμη. Βρες κι εσύ τη θέση σου στην στρογγυλή τράπεζα

Παίξε τώρα BattleKnight!

Στο BattleKnight ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός νεαρού στο σκοτάδι του Μεσαίωνα που είναι πρόθυμος να μάθει την τέχνη της μάχης. Πράττοντας έτσι οι ενέργειές του θα καθορίσουν αν θα εξελιχθεί σε έναν γενναίο ιππότη που θα πολεμήσει τις δυνάμεις του σκότους, ή έναν επίφοβο σκοτεινό ιππότη που θα ψάξει για αίμα και χρυσό.

Το Alter ego του παίκτη ξεκινάει με τίποτα περισσότερο από μερικά χρυσά νομίσματα και ένα άθλιο μαχαίρι. Για να αλλάξει αυτή η δύσκολη κατάσταση, ο νεαρός ιπποκόμος έχει πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες, από το να πάρει μια δουλειά (καλή πλευρά) ή να συμμετέχει σε επιδρομές (κακή πλευρά) την αναζήτηση της τύχης σας σε πολεμικές αποστολές, ή ακόμα και μονομαχίες με άλλους ιππότες. Το κρίσιμο τμήμα των δράσεων αυτών είναι ότι λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο.

BattleKnight!

Όλες οι μάχες στο παιχνίδι υπολογίζονται αυτόματα, με το αποτέλεσμα των αγώνων να είναι ανάλογα με τις στατιστικές της αντίπαλης ομάδας, των βασικότερων παραγόντων τους, όπως η μαγεία. Ο παίκτης μπορεί να εκχωρήσει ένα συνδυασμό από πέντε ζώνες στόχου για την επιθετική και αμυντική δράση, ένα σχέδιο πρέπει να επαναληφθεί στη μάχη μέχρι το τέλος. Παράδειγμα, το πρώτο χτύπημα του ιππότη μπορεί να στοχεύει για το δεξιό ώμο του αντιπάλου, όταν η πρώτη αμυντική κίνηση καλύπτει την κάτω αριστερή περιοχή του avatar του παίκτη, και ούτω καθεξής.

Παίξε τώρα BattleKnight!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet