Nightbanes

 
 
Nightbanes 
 
 

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο σύμπαν τρόμου, όπου οι βρυκόλακες διεξάγουν έναν ατελείωτο πόλεμο για την κυριαρχία.

Κατάκτησε τον υπόκοσμο ως πανίσχυρος άρχοντας βρυκόλακας, στέλνοντας τους υποτελείς και τους συμμάχους σου στη μάχη. Δώσε μονομαχίες ενάντια σε άλλους άρχοντες σε διάφορες λειτουργίες PvP, ή διάπρεψε στην εκστρατεία μονού παίχτη, κερδίζοντας επιπρόσθετες ισχυρές κάρτες όσο προχωράς στο ταξίδι σου.

Μπες σε διάφορα πεδία μάχης, γεμάτα με μαγικά και φρικιαστικά πλάσματα. Πολέμησε ενάντια σε λυκανθρώπους – τους παραδοσιακούς, ορκισμένους εχθρούς σου – καθώς επίσης σε τρομακτικά τέρατα, άγρια ζώα, διεφθαρμένους ανθρώπους, ακόμα και σε μαχητικά ρομπότ, εξωγήινους και δράκους από μία πύλη των μεσαιωνικών χρόνων.

Στήσε την τράπουλά σου ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού και το θέμα που προτιμάς. Δημιούργησε θηριώδεις τράπουλες που κατατροπώνουν τον αντίπαλό σου με ογκώδη τέρατα, φτιάξε αμυντικές τράπουλες και κρύψου πίσω από τις γραμμές σου, την ώρα που αποστραγγίζεις αργά τη ζωή του αντιπάλου σου, ή θέσε τη μάχη υπό τον έλεγχό σου με τη βοήθεια ισχυρών τεχνουργημάτων – η επιλογή είναι δική σου!

Κέρδισε κάρτες στο ταξίδι σου ή πάρε τες από ενισχυτικά πακέτα, για να βελτιώνεις συνέχεια την τράπουλά σου. Οι κάρτες μπορούν να αναβαθμιστούν και να συνδυαστούν, για να ενισχύσουν με καινούριες δημιουργίες ακόμα περισσότερο την τράπουλά σου – κάτι που δεν μπορεί να σου προσφέρει ένα αληθινό επιτραπέζιο παιχνίδι καρτών.

Όσο προχωράς στις διάφορες θεματικές περιοχές, θα πολεμήσεις ενάντια σε πανίσχυρους αρχηγούς και διάφορες φατρίες, και θα ενώσεις τις δυνάμεις σου με άλλους παίχτες, για να κάνετε μαζί επιδρομή ενάντια στους πιο αμείλικτους αρχηγούς του υποκόσμου, ώστε να πάρετε λεία ιδιαίτερες κάρτες.

Ο κόσμος του Nightbanes αναπτύσσεται συνέχεια με καινούριες επεκτάσεις, δυνατότητες και εκατοντάδες νέες κάρτες, που θα εισαχθούν σταδιακά στο παιχνίδι.

Παίξε ένα ανώτερο επίπεδο στρατηγικής στο κομμάτι του παιχνιδιού παίχτης-εναντίον-παίχτη (PvP). Στο ενεργό PvP, οι παίχτες πρέπει να βρίσκονται ταυτόχρονα online και να δώσουν μία ζωντανή μονομαχία, για να πετύχουν ψηλότερη βαθμολογία ELO. Όσο μεγαλύτερο το ELO σου, τόσο καλύτερες κάρτες ανταμοιβής PvP θα ξεκλειδώνονται. Κάθε σεζόν PvP διαρκεί περίπου 2-3 μήνες.

Στο τέλος κάθε σεζόν οι βαθμολογίες ELO μηδενίζονται και προστίθενται καινούριες κάρτες ανταμοιβής ELO. Οι παίχτες κερδίζουν επίσης ένα νόμισμα που λέγεται “Ματωμένα Σήματα”, το οποίο μπορούν να ξοδέψουν σε ειδικές κάρτες PvP.

Κέρδισε ακόμα περισσότερα ματωμένα σήματα στο παθητικό PvP: Υποβάλλεις την τράπουλά σου, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι online. Μάχεσαι είτε ενάντια σε άλλους παίχτες, που βρίσκονται offline, ή, σε περίπτωση που δέχεσαι επίθεση, ο χειρισμός της τράπουλάς σου αναλαμβάνεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

 
 
 

SocialGames 

  

Legends of Honor

Έχεις  ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσεις  και να κερδίσεις  επικές μάχες στο Legends of Honor; Σχεδιάστε τα επόμενα...

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

  

Asterix & Friends

Μα είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet