Topia Island

 
 
Topia Island 
 
 

Το Topia Island είναι ένα free-to-play browser-based MMO παιχνίδι που συνδυάζει πολλά social στοιχεία όπως επικοινωνία και κάλεσμα φίλων, δωρεές και πολλές κοινές αποστολές με πτυχές στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο.

Οι παίχτες καλούνται σε ένα ειρηνικό περιβάλλον ενός τροπικού νησιού να συγκεντρώσουν πόρους για να χτίσουν σπίτια και να δημιουργήσουν τη δική τους κοινότητα και οικονομία.

Ωστόσο καθώς οι νέα ειρηνική κοινωνία δημιουργείται, οι πρώτες σκιές καταπίεσης εμφανίζονται.

Οι κάτοικοι του όμορφου νησιού Topia Island έχουν δημιουργήσει το δικό τους κόσμο σε αυτό το online παιχνίδι. Ανάμεσα στους λόφους και τις παραλίες βρίσκεται το ρομαντικό νησί Topia Island, και η οικοδόμηση, η γεωργία, και η εμπορία είναι τα καθήκοντα των κατοίκων της. Αλλά μια γιγαντιαία απειλή θέτει σε κίνδυνο αυτή την ειρηνική κοινότητα σε σε αυτό το Browser Game.

Οι κάτοικοι του Topia Island περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη σας και μαζί μπορείτε να χτίσετε και να δημιουργήσετε το νησί σας. Αλλά η σατανική αυτοκρατορία καραδοκεί και απειλεί να καταστρέψει τον ειρηνικό κόσμο του Topia Island. Αντιμετωπίστε την πρόκληση σε αυτό το online game  και σώστε το ρομαντικό νησί Topia Island από την σατανική αυτοκρατορία.

Αγαπάτε την περιπέτεια και θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας νησί ενώ υποστηρίζετε τους θαρραλέους αντάρτες του ρομαντικού Topia Island ενάντια στην σατανική αυτοκρατορία; Κάντε εγγραφή τώρα για να παίξετε αυτό το δωρεάν εθιστικό παινχίδι!

 
 
 

SocialGames 

  

Legends of Honor

Έχεις  ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσεις  και να κερδίσεις  επικές μάχες στο Legends of Honor; Σχεδιάστε τα επόμενα...

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Nightbanes

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet