Call of Gods

 
 
Call of Gods 
 
 

Καλώς ήρθες στο Call of Gods!

Διάλεξε τη φυλή που επιθυμείς, ζήσε μοναδικές αποστολές και προκλήσεις και γίνε εσύ ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ξωτικά, άνθρωποι και κάθε λογής φανταστικά δημιουργήματα σε περιμένουν σε ένα εντυπωσιακό ΜΜΟRPG fantasy παιχνίδι. Μπες τώρα στο call of gods και η μαγεία ξεκινάει! 

Το Call of Gods είναι ένα δωρεάν browser game με φόντο την ιστορία των πολέμων μεταξύ των Θεών. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες θα παίξουν έναν πολεμιστή,  άνθρωπο, ξωτικό ή ζόμπι και θα αναπτύξουν τα στρατεύματά τους για να πολεμήσουν εναντίον του άλλου.

Σύστημα στρατηγικής με διάφορες επιλογές

Στο Call of Gods, ο παίκτης μπορεί προσλάβει έναν ήρωα στην ταβέρνα, επιλέξτε τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και τις ικανότητες του ήρωα σας με την κατάλληλη μελέτη.

Παίξε τώρα Δωρεάν Call of Gods!

Διαφορετικό από τα άλλα web-παιχνίδι, το Call of Gods σας παρέχει μια ισχυρή συμμαχία για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τον κόσμο. Μετά τη δημιουργία ή την ένταξη σε μια συμμαχία, γίνετε κυρίαρχη δύνημη στον φανταστικό κόσμο του Call of Gods. Οι στατηγικές που επιλέγονται πρέπει να εγκρίνονται από όλα τα μέλη της συμμαχίας. Ακόμα, η κατάταξη σας ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας αλλά και οι επιλογές σας όταν αμύνεστε ή επιτίθεστε, καθορίζουν την έκβαση μιας μάχης.

Στο κάστρο του, ο παίκτης θα χτίσει διάφορα κτίρια τα οποία έχουν διαφορετικές λειτουργίες για την παροχή πόρων την δημιουργία στρατού αυξάνοντας την ικανότητα σας στην μάχη, εξελίσσοντας την τεχνολογία κτλ.

Αν σας αρέσουν τα Online RPG games, το Call to Gods είναι για εσάς, με εντυπωσιακά γραφικά και απίστευτο βάθος στο Gameplay, θα σας ενθουσιάσει!

Παίξε τώρα Δωρεάν Call of Gods!

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet