Διαγωνισμοί 

Διαγωνισμός του 123PlayGames.gr με δώρο σούπερ Τηλεόραση 40''! #oxipaizoume

 

Διαγωνισμός του 123PlayGames.gr με δώρο σούπερ Τηλεόραση 40''! #oxipaizoume

 

Το 123PlayGames.gr, το μεγαλύτερο site για παιχνιδια ντύνεται Άγιος Βασίλης και λίγο πριν την πρωτοχρονιά σου φέρνει δωρα! Τι; Μία σούπερ τηλεόραση 40 ιντσών να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνιδια άνετα!

Μπες στο αγαπημένο σου 123Playgames.gr και παίξε παιχνίδια από κάθε είδος και για κάθε ηλικία, παιχνίδια για κορίτσια, παιχνίδια δράσης, αθλητικά παιχνίδια κ.α.

 *τα δώρα της φωτογραφίας δεν είναι ενδεικτικά, είναι πραγματικά και και θα κληρώνονται κάθε δύο βδομάδες. Αυτή τη βδομάδα ξεκινήσαμε με docks και ψηφιακή κορνίζα. Έρχονται τηλεοράσεις, ασύρματα ακουστικά, DVD Players και πολλά άλλα! 

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (όνομαεπίθετοemail) και να μας πεις τι νομίζεις πως είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία (μπορείς να μας το πεις με σχόλιο στο Facebook, ένα tweet ή στο Google+)!

 

Μην ξεχνάς! Κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook, Follow στο Twitter και βάζοντάς μας σε κύκλο στο Google+ αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές!

twittergoogleplus

Follow 123PlaygamesGR @ Twitter

+1 123PlayGames @ Google+

 

 

Όροι συμμετοχής.

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet